God jul


God jul och gott nytt år!

Accessoarer kristaller





Mycket smycken nu här på bloggen, men det blir lätt så när det börjar närma sig jul och man letar presenter till andra och till sig själv ;)

Bilder: Bleachblack, Carolinesmode och Emsedge

Accessoarer smycken


Smycken är något som alltid går hem hos mig, även om jag måste erkänna att jag kan vara rätt kräsen. Det översta armbandet kommer jag nog köpa till mig själv (Ja, man får ge sig själv julklappar), halsbandet har jag önskat mig i julklapp och kloarmbanden är en dröm och kommer nog förbli så då det är rätt dyrt.

Bilder: Snö och KyssJohanna (HouseOfHarlow, PamelaLove)

Önskelista




Kära jultomten, högt upp på min önskelista finns ringen från YSL. Jag skulle bli världens snällaste och lyckligaste tjej om du kunde ligga i ett paket. Okey, jag skulle även bli glad av att få budget alternativ av denna ring. HM kommer ha en i liknade snitt sen tror jag plus att det kan gå och fynda snygga ringar på olika marknader.

Bilder: Fashiontoast (YSL), FridaFahrman (HM) & Lateafternoon

Modespaning underbara skjortor




Skjortor under tröjor med en bredare ringning är en riktig snygg detalj. För min del får den gärna matchas med skinndetaljer. Det är även snyggt att ha en transparantskjorta under.

Bilder: Hanna & John och Sthlmstreetstyle x2

Modespaning transparanta kjolar



Jag har tidigare visat bilder på de transparanta långkjolarna och här kommer mera. Dock är det lite kallt att gå runt i detta plagg här i Sveriges vinterlandskap, men varsågod och inspireras!

Bilder: Becauseamaddicted, Lookbook Frida, Fashiontoast och Sthlmstreetstyle

RSS 2.0