Gult är inte fult


En av vårens starkaste lysande färger är gult och Angelica är en av bloggarna som snappat upp trenden. Ett tips är att hålla sig till ett gult plagg åt gången. En gul kavaj står högt upp på listan annars är mitt råd att satsa på ett par gula skor, en gul väska, en gul halsduk eller budgettipset att måla gula naglar.

Bild: AngelicaBlick


Byxor


Ett par festliga kostymbyxor borde finnas i varje kvinnas garderob. De här ser fina ut på bild speciellt de nedre, undra om de är lika fina på.

Bilder: MSGM och Nelly

Acne


De här skorna har jag klämt på och provat flera gånger. Så när mina gamla favoritskor sjöng på sista versen så kändes det som en bra investering. Ett plus för Åhlens rabattcheckar som gjorde att priset kändes lite bättre.

Bild: Acne


NY


Jag tycker det är trevligast att äta på resauranger som NY-borna äter på. Därför skippar jag helst ställerna runt Times Square och åker till Soho eller Meatpacking. Några resturanger jag besökte var Pastis, Balthazar och min favorit Spice Market.

Bilder: Faddishness

Neon


En av vårens trender är neon och främst i gult och rosa. Dock kan neon aldrig bli fel när det sitter på en väska från Celine.

Bild: Anywho

Veckans


Ledsen för dålig uppdatering livet har en tendens att komma emellan ibland. Den här färgskalan gillar jag blått och bieget.

Bild: AmLul

Inspo


Länge sedan jag körde en veckans inspiration och en liknande outfit hade jag gärna haft på mig idag.

Bild: NathalieOffDufy

Zara people!


Två saker jag inte visste att jag behövde: En vit skinnjacka med nitar och en degradétonad klänning.

Bild: Zara

Hej jetlag


Nu har vi kommit hem! Skall berätta om resan lite senare. Vi bodde på Paramount hotell som ligger vid Times Square.

RSS 2.0