Kimono


Måste verkligen se till att hitta en snygg kimono. Pronto.

Bild: VanessaJackman

Jeans


I sommarhettan är shorts min bästa vän.

Bild: Vogue

Modebilder


Inspirerande modebilder och jag köper hela looken. Love!

Bilder: CarolinesMode

Veckans bild


Älskar hängselbyxor och har alltid gjort. Dock tycker jag stilen passar yngre tonåringar bäst. Får göra en "re-check" på det. Då dessa byxor kanske kan passa en tant som mig ;)

Bild: Hanna&John

Midsommardrömmar


Nu är midsommarhelgen över för denna gång därför tänkte jag bjuda på ett collage över några bloggares midsommarklädsel. Klänning, bara ben, blommigt, vitt och blomserkrans var populärt även om de fanns bloggare som inte satsade på en traditionell klädsel.

Bilder: ShoppingAndFashion, SofiSnapshots, EmsEdge, EmmasMode, Hanna&John och FashionSquad

Färgblock


Älskar fortfarande färgblock gärna i en blandning av orange, cerise och turkos.

Bilder: Zara (via BecauseImAddicted)

Glad midsommar


Glad midsommar! På menyn står sill, jordgubbar och färskpotatis. Glöm inte att plocka och lägga sju blommor under kudden för att drömma om prinsen i ditt liv. Jag håller tummarna för att det inte regnar och för att solen kan titta fram åtminstonde en liten stund. Mitt råd till er är att ta dagen som den kommer vare sig ni skall festa eller ta det lugnt med vänner eller familj. Carpe Diem!

P.s För er som skall jobba i midsommar så skulle jag lyxa till det med en riktig sillunch ;)

Bild: AnnaWii

Midsommar


Imorgon är det midsommarafton och ett tillfälle att klä upp sig. Något blommigt, den vita klänningen och den långklänningen tycker jag är säkra kort. Vid kyligare väder adderar jag en varm kofta eller en anorak och ett par gummistövlar (till de två översta outftarna).

Bilder:MrNewton, FashionRanger, BecauseImAddicted, StreetstyleAeshetic ,Sartorialist och StreetstyleAesthetic

Stenar


De här fina smyckerna kommer in hos Lindex inom en snar framtid. Fint!

Bild: EmsEdge och Lindex

Bara axlar


Hanneli satte trenden och bloggarna och modevärlden följde efter. Jag pratar om de bara axlarna och fortfarande ett år senare tycker jag att det är lika snyggt. Allt du behöver är en gammal skjorta, en sax och lite kreativitet.

Bild: JestemKasia, LoveMore, Colorell och Hanneli

Veckans inspo


Ett par converse, ett par slappare byxor, en collegetröja med en skjorta under är en perfekt klädsel för lite kyligare dagar.


Bild: ModelsOffDuty

Fyra fina ting


Ett par balerinas som osar Jil Sander, röda detaljer, bara ryggar och "jag kan inte få nog av" YSL ringen är fyra fina ting som jag trånar efter.

Bilder: EmsEdge, ShoppingAndFashion och SthlmStreetStyle x2

Brynjan


Något som blivit populärt bland en del bloggare är nätbrynjan. Jag var förtjust i dem i början av 2000-talet och för ett par år sedan skänkte jag bort dem. Brynjan bärs bäst i periferin som en detalj under skjortan eller instoppad i kjolen. Av dessa tre stilar får Elin högst poäng eftersom hon adderar elegans till outfiten. De långa armarna på brynjan är vi inte vana att se och gör plagget mer spännande. Förmodligen kommer jag inte hoppa på tåget den här gången, men jag har lärt mig att man aldrig skall säga aldrig.

Bilder: SofiSnapshots, StyleByKling och AfterDrk

Några "kvällens"


Här är ett litet smakprov på vad jag bar under Spanienresan. Använde två kjolar flitigt under resan. Det knallrosa linnet och de två oranga plaggen köpte jag på Zara i Las Palmas, lågsandalerna på Bimba&Lola och det turkosa halsbandet på marknaden i Arguineguin.

Bilder: Faddishness

2 för 1


De här två bilderna påminner om varandra. För att skapa stilen behövs ett par svarta skinnshorts och en laxrosa (?) skjorta. Båda bilderna är tagna i NY och kanske har den ena inspireras av den andra.

Bild: Hanneli och SofisSnapshots

Strike a pose


I net-a-porters bloggspecial skriver de om fem bloggars fotopose. Kan du se vem bloggaren är?

1. Krossa benen med händerna i fickorna.
2. Använd badrumsmöblerna som rekvisita.
3. Fötterna inåt och huvudet i profil.
4. Handen bakom huvudet
5. Försök att inte posa.




Perfektion


Veckans bild innehåller en rad godbitar: Jeffrey Campbellskorna är många bloggares dröm, men min personliga dröm är den blommiga kimonon tillsammans med det svarta spetslinnet och de slitna jeansshortsen.

Bild: BuffaloStance

Atlantic Pacific


Jag har hittat en ny blogg som är full av inspiration. Vad sägs om dessa fyra outfits? Jag gillar speciellt hur Atlantic Pacific matchar hatten med nördglasögorna (bild1), lager armband (bild2) och de olika blåa nyanserna (bild4).

Bilder: AtlanticPacific

Sandaler


Just nu är jag inne på accessoarer, och skor är något man aldrig kan få för mycket av. Dessutom är sandaler ett nödvändigt ont på semestern då andra skor blir för varma. Dessa fyra kommer från Whyred, Topshop, Zara och Phillip Lim.


Bilder: StyleByKling x2, EmelieWestell och Trini

Läderlappen


Det verkar som en hel del bloggare blivit sponsrade med shortsen från HM och så här väljer de att matcha dem:

1) En slappare tröja, boots och en skinnpåse
2) Linne under en jeansskjorta, högklackat och en clutch
3) En vit skjorta

Bilder: Carolinesmode, StyleByKling och Columbine


Net-a-porter


Söta Hanneli är med i Net-a-porters bloggspecialnummer och visar upp sommartrender. Det här är mina favoriter! Numret är fullt med svenska bloggare. Där Elin Kling och FashionSquad listas som två av fem bloggare som sätter trender istället för att följa dem. Dessutom visar Columbine hennes fem skor som är hennes säsongsfavoriter och vi får reda på Elin Klings signaturfotolook.

Bild: Net-a-porter

Celine love


Skorna från Celine som Elin Kling är ägare till skulle jag nästa hugga av min högra hand för. Skorna från Filippa K skulle kunna bli ett substitut.
 
Bilder: DamernasVärld, StyleByKling och Hotspot

Skinnshorts


För några månader sedan när jag såg skinnshortsen längst till vänster så visste jag att det var denna modell som jag skulle lefta efter. Frågan var bara var jag kunde hitta dem? De senaste dagarna har jag sett två andra varianter av samma modell varav den ena är från HM (längst till höger) och kommer även i svart. Så nu är dilemmat nästan löst eftersom jag både vet var och när de kommer landa i butik.

Bilder: Carolinesmode, AfterDrk och Columbine

Veckans


Veckans inspirationsbild står modellen Anja Rubic för, boyfriends jeans, en t-tröja, en glittrig bolerojacka och sjukt snygga sandaler. Vardagschic när det är som bäst!

P.S Hon passar in i miljön nedanför :)

Bild: Modelscandids via BecauseImAddicted

Balkong


När det är sånt här väder ute drömmer jag om en så här fin och stor balkong. Ett hus hade också suttit fint.

Bild: Modellbloggen, men ursprungligen från Elle

I´m back


Hemma efter två veckor på Kanarieöarna. Har hunnit med födelsedagsfirande, storstädning, tvättning och nu väntar ännu mer kläder på att bli rena. Har över 1000 inlägg på bloglovin som jag måste gå igenom och hoppas på att ge er mängder av inspiration efter det.

Vi bodde i en by på sydkusten av ön nämligen Arguineguin. Dagarna har bestått av sol och bad, träning, god mat och några utflykter samt lite shopping har hunnits med. Vad sägs om utomhusyoga med havet brusandes bredvid sig och himlen ovanför. Krabbspaning vid klipporna och båttur för att spana på ett 20-tal delfiner som simmar och leker längst med båten.

Arguineguin har ingen bra strand, men en promenad på en kvart och du kommer till Anfibeach, det går även att ta bussen till stränderna i Puerto Rico eller Amadores. Själv låg jag mest vid polen.

De restauranger som vi var på höll god kvalité och jag kan rekommendera Bella Pasta och Los Canarios. För en annorlunda matupplevelse beställ deras (LC) mexikanska kaffe. Sunwings hotells ala carterestaurang hade en supergod tournedos. Vi blev även rekommenderade en restaurang som heter Le Petit, men den var tyvärr stängd när vi skulle dit.

När det gäller shopping så finns det ett litet shoppingcenter i Arguineguin, några butiker i Anfi och två shoppingcentrum i Puerto Rico dock så är de inte mycket att hurra för. De i Puerto Rico består mest av butiker som säljer piratkopior. Istället rekommenderar jag er att ta bussen till Las Palmas där det finns en mängd olika butiker. Nära busstationen ligger gatan Calle Mayor de Triana där bland annat Mango, HM och Zara finns. Även gatorna runt denna gata finns det bra shopping där en av mina spanska favoritbutiker Bimba och Lola ligger. Längre bort på Avda Jose Mesa y Lopez finns en del butiker bl.a. det gigantiska varuhuset Corte Ingles. Det skall även finnas ett större shoppingcenter Las Arenas i Las Palmas, men det besökte vi inte. I Arguineguin finns det varje tisdag en marknad nere vid hamnen där man kan fynda smycken, men var beredd på att pruta.

Två veckor räcker gott och väl och även om det är skönt att vara borta så är hemma alltid bäst!

RSS 2.0