Coachella 2012


Stor inspiration får jag från festivalen Coachella och här är några av årets favoriter. Om ni är nyfikna på hur det såg ut förra året så ta en titt här och om ni vill ha mer av årets bilder kika här eller här.

Bilder: Refinery29

Mango




Jag kommer ihåg första gången jag upptäckte Mango. Det var i Grekland för tio år sedan och jag kom hem med många glittriga tröjor (tänk 70-tals disco). Sen dess har jag inte handlat mycket därifrån, men jag tror att det kommer bli ändring på den fronten. Till viss del kan det bero på stylingen, men waow vad Mango har hottat upp sig.

H&M Tel Aviv


H&M Life hittade jag de här två stilsäkra donnorna. Älskar tajtsen som tjejen till höger har på sig.

Bilder: H&M


3 från Zara


1. Snyggt budgetalternitiv till Celinedrömskorna. 2. Har alltid varit svag för lapptäcksmönstrad mocka. 3. Ombloggade sandaler som är perfekta till sommaren.

Bilder: Zara

H&M magazine


Idag dagdrömmer jag om bruna ben och nya fräknar.

Bild: WhoWhatWear (H&M Magazine)

Inspiration


Veckans inspo andas perfektion; håret, klänningen, skorna och jackan.

Bild: Streetstylers (via AlexandraStyle)

Att matcha


Eftersom den här veckan verkar gå i skjortans tecken så fortsätter jag på det spåret. Jeansskjortan tycker jag är snyggast när den tuffas till. Den trivs med en annars helsvart outfit som en vid kjol, ett par skinnyjeans, en tight kjol/ klänning eller med en skinnjacka.

Bilder: WayneTippets, StockholmStreet x2 och EasyFashion

Pinterest


Jag samlar inte bara inspiration på den här bloggen utan även på pinterest. Ni hittar mig här.

3 plagg


3 fina ting från Lindex! En tröja som skulle passa in i min basgarderob, en väska som påminner om den hypade från Zara i höstas och en pennkjol i ett spännade mönster.

Bilder: Lindex

En marin och en militär


Skjortorna får gärna vara enkla, slappa och i naturmaterial i vår.

Bilder: SofisSnapshots och EmsEdge

Skor


Appropå gula detaljer så diggar jag dessa skor. Tur för mig att jag inte har hittat liknade i Stockholm annars hade jag nog brytit skoköpstoppet.

Bild: SongOfStyle

Veckans bild


Alltid snygga Christine Centenera får stå för denna veckans inspo. Hon lyckas alltid se dressad och tuff ut på samma gång. Lite tidigt för bara ben, men det är inte alltför lång tid kvar.

Bild: StockholmStreetStyle

Skjortor


Jag har som mål att bygga upp min basgarderob som knappast existerar för tillfället. Istället för att köpa det som lockar skall köpa det som jag behöver. Skor och väskor blir det köpstopp på ett tag framöver och högst upp på listan står en vit skjorta.

Bilder: Zara

RSS 2.0