Orange Love


Är kär i de oranga shortsen här ovan. Enda problemet är var jag kan hitta dem?

Bild: NathalieOfDuty

Veckans inspiration


Veckans bild går i ljusa toner. Ett linne med spagettiaxelband, en transparent kjol, ett par mockabalarinas och en virkad väska. Mmmm.

Bild: MrNewton

Luft


Sommarklädseln skall helst fladdra i vinden. Allt som fladrar är bra.

Bilder: Lateafternoon x2 och Style.com

Shorts


Gillar att bära mer dressade shorts till sommaren. Skall se om jag får tag på de nedersta som kommer från Zara. Jag skall försöka fynda lite där nu när jag är i Spannien. Finast att bära shortsen till ett par klackar.

Bilder: SthlmStreetstyle och EmsEdge

Vitt


En vit spetsklänning är ett måste i sommar. Det finns många olika varianter och beroende på hur man matchar den så passar den både dagtid och kvällstid. Höga klackar och en kavaj över för kvällen och á naturale på dagen med ett par tygskor eller låga sandaler. På stranden passar den virkade klänningen bättre.

Bilder: MrNewton och Vogue


Baddräkt


Om det ingår sol och bad på semestern så brukar en bikini eller baddräkt vara nerpackad. Tycker att baddräkter är underskattade även om magen inte blir brun i dem. 

Bild: Glamourai

Jumpsuit


Något som jag inte äger, men som passar utmärkt på semestern är en jumpsuit. Den får gärna vara blommig.

Bilder: BecauseImAddicted och SongOfStyle

Bohem


70-talet är en stor inspirationskälla när man vill se lite avslappnad cool ut, alltså lite bohemisk.

Bild: FreePeople

Veckans bild


Veckans inspiration får de sladdriga byxorna stå för. Ett skönt plagg att bära när det är varmt och man strävar efter en mer sofistikerad stil.

Bild: Altamira

Strandväska


En slappare väska med långa axelband hängandes över höften skall jag leta efter på semestern. Hade inte tackat nej till några av dessa och favoriten är den svarta modell mindre.

Bilder: FreePeople

Turkost


Apropå turkost så får denna bild mig att sukta ännu mer efter färgen som skriker sommar. Vet inte varför men varje sommar brukar jag längta efter turkoser, men nu är turkosa plagg också på tapeten.

Bild: Hanneli

Inspiration


Den här bilden innehåller så många ha-begär; den turkosa färgen, en jumpsuit, Hermesväskan, det vita, halsbandet och de underbara Celinebyxorna. Nästan så fint att jag dör lite.

Bild: Style.com

Jeansshorts


Minst ett par jeansshorts borde få följa med på semestern. Dagtid matchar jag dem med en t-shirt och ett par låga sandaler och kvällstid bär jag dem med en blus/skjorta och ett par höga klackar och ev. en kofta över. Jag kan även behålla t-shirten men adderar en kavaj. Eftersom jag är i Spannien just nu har jag förberett en rad inlägg med tips om hur jag kommer/vill klä mig på semestern. Enjoy!

Bild: VanessaJackman

Packat


Bikinin, baddräkten, långklänningen, jeansshortsen, slappare shorts, kjolar, solglasögon, slokhatt, linnen, t-shirt, sandaler, Conversen är några av de plagg som kan vara bra att packa med sig till solresan.

Bild: EmsEdge

På äventyr


Nu åker jag på semester! Har förberett ett par inlägg som kommer upp här under tiden. Kram

Kimono


En snygg kimono borde finnas i varje garderob.

Bilder: AvenyMamman och EmmasMode

Veckans inspiration


Veckans bild får bli denna på My som bär en asieninspirerad överdel tillsammans med ett par marinblåafinbyxor och en kuvertväska i XL. Toppen är helt underbar och jag kan knappt sluta titta på den.

Bild: My

Crazy pants


Ett par tokiga byxor skulle inte sitta helt fel. De får gärna fladdra i vinden.

Bilder: SthlmStreet, WayneTippets och TrinesWardrobe

Craving


Marinblått har aldrig varit min älsklingsfärg, men helt från det blå har jag fått ett sug efter färgen. Den här bilden får ge uttryck åt denna "craving". Ge mig en marinblå tjock stickad tröja med en randig tröja under.

Bild: JakandJil

Affordable Luxury


Med en collegetröja, en skjorta, ett par Ray Bans och ett par gladiatorsandaler matchar Fillippa byxorna från Lindex Affordable Luxury-kollektion. Fint. Ser även att hon bär väskan som jag försökte få tag på för några år sedan utan resultat.

Bild: Filippas

Acne


Hanneli bär Acneshortsen tillsammans med en stickad tröja. Läste att hon satte en klämma där bak när hon ville ha en mer dressad stil och körde utan för en mer pojkig look.

Bild: Hanneli

Garypeppersvintage


Har hittat en ny blogg! Gillar hur hon stylat outfitarna, enkelt med små detaljer som lyfter. Just nu letar jag efter snygga slappare finbyxor. Skall försöka ta mig till Zara i dagarna och se om jag hittar några. Ett par skinnshort står högt upp på min lista också.

Bilder: Garypeppersvintage

Veckans bild


Veckans bild är på söta Hanneli och den underbara vita klänningen.

Bilder: Hanneli

Pink pants


Rosa jeans har blivit populärt den här våren. Jag gillar de ljusaste alldra bäst.

Bilder: SofisSnapshots, TrinesWardrobe och LoveAestetics

Vem bar den bäst?


Vem bar Acnedräkten bäst? Elin look tycker jag vinner då hon lyckades "klä ner" dräkten. De vinnande detaljerna var clutchen, Conversen och t-shirten som är snyggt stylat med en del hängandes utanför shortsen. Dock gillar jag Columbines skor.

Bilder: StyleByKling och Columbine

Naglar




Agendan just nu är att måla naglarna så att de blir härligt fredagsfina.

Bilder: Trineswardrobe, 5InchAndUp och SaraBourke

Christine Centenera


Fashionistan Christine Centenera är en riktig inspirationsbomb. Älskar hur hon klär sig och om jag skulle byta garderob med någon så skulle det vara hon.

Bilder: StockholmStreet, Facehunter och TFS x2

Collegetröjor




Är inne i collegetröjor just nu med hål för axlar, magar eller ryggar.

Bilder: AfterDrk, Jak&Jil och SannaTranlöv

Affordable luxury


Idag släpps kollektionen "affordable-luxury" i utvalda Lindexbutiker och i natt kunde man klicka hem kläderna online. Jag passade på att klicka hem två plagg och ett halsband. Få se vad som får stanna!

Bilder: Lindex

Kärlek


Två bilder en klänning. Jag tror att den är från Jil Sander.

Bilder: Jak&Jil och Rebecca

Wannabe


Tre alternativ till Celineclutchen från Zara, egentillverkad och från American Apparel.

Bilder: Alexandrastyle, Alexs och LateAfternoon

Sött som smultron


Rött är sött! Speciellt ihop med blommigt. Den perfekta sommarlooken har de här två donnorna lyckats med, vilket får mig att vilja resa frammåt i tiden (ett par veckor) eller till varmare breddgrader.

Bilder: FridaFahrman och EmsEdge


Veckans bild


Måndag vilket betyder veckans bild. Kanske beror det på vädret att jag inspireras av ett par röda skinnbyxor, en enkel t-shirt och ett par Converse.

Bild: EmmasMode

Vita spets under


Den vita spetsklänningen är en favorit i sommargarderoben för många bloggare.

Bilder: Sofissnapshots och FyndigtByFrida

RSS 2.0