Oversized blazer


Exakt en sådan här modell på jacka/kavaj är jag ute efter, men i ett tjockare material som tweed.

Modespaning Sheer






Transparanta kjolar och klänningar kunnde spanas in under modeveckorna. En kommande trend?

Bilder: Facehunter, SaniaclausMrNewton och Sthlmstreetstyle

Lovely knits



Innan vintern kommer skulle jag behövar fulla på min garderob med varma tjocktröjor. Tror att dessa två skulle kunna platsa. Nummer ett ser ut att kunna bli en favorit, men måste ju prova den först. Tröjorna kommer från Cheap Monday och Monki.

Stilikon Olivia Palermo





Olivia Palermo känner vi igen från realitysåpan The City där hon är Whitney Port rival. Utanför programmet har hon blivit en stilikon att räkna med och syns flitigt på olika mingel och modeveckor.

Bilder: Saniaclaus, Alexandrasfavoriter, Nalismode och Modette

Monkiworld


Denna kappa från Monki är också fin! Undrar om den finns kvar i butik?

Kappor



Jag skulle behöva en snygg höst/vinterkappa. Dessa två platsar in, men kommer dessvärre från COS som inte finns i Sverige än.

Asymetri




Just nu gillar jag kläder som är asymetriska. De två översta kommer från Weekday och den nedersta från HM.

Bilder: Weekday och JennySvensson 

Koftor




Dagen har spenderats på stan tillsamman med killen och tro inte att jag kom hem tomhänt. Något som saknas i min garderob är tjocktröjor och även om koftan inte är speciellt tjock så kommer den användas flitigt i vinter. Jag gillar att koftan är lite längre och transparant. Det är alltså koftan längst ner som jag slog till på och den kommer från Weekday.

Bilder: Filippasmode, FridaFahrman och Weekday

Fredagsmys


Sitter och väntar på att min vän Maria skall titta förbi snart tillsammans med den sötaste hunden ever. Här är en bild på när Ängla var valp. Visst dör man lite när man tittar på henne.


Långa längder



Hotspot har tjatat om den nya längden på kjolar ett bra tag nu. Dessa två donnor visar hur man stylar kjolen på bästa sätt vilket känns lite bohemiskt 70-tal. Det enda som saknas är en tidsmaskin ;)

Bilder: Hanneli och Sthlmstreetstyle

Scarf


Jag skulle vilja ha en tajtare scarf/halsduk som man trär över huvudet. Dock känns det lite onödigt då jag redan har två som jag använder. Denna kommer från HM, men det finns varianter i de flesta budgetbutikerna.

Röda volanger


Gillar denna blus som både är tuff och söt. Jag tror den kommer från Monki och borde därför inte vara allt för dyr.

Bild: Fashionflash

Teknikstrul

Min dator dog idag så det var bara att springa å köpa en ny. Känns som det är svårt att klara sig utan uppkoppling i en värld där kommunikation och omvärldsrapportering är vardag. Hej nya dator, hejdå utlandssemester.
xoxo

Frusen


Ett måste nu när det blivit nollgradigt ute är bylsa på sig varma tröjor och halsdukar samt det viktigaste att finna den perfekta höst- och vinterjacka. Vilket är lika svårt varje år, men som man alltid hoppas finna.

Bild: Facehunter

Fåglar


Förutom väskan nedan så beställde jag en ring i form av en klo, ett diadem av fjädrar samt ett par svalor som örhängen. Det blev visst fågeltema på min beställning från Asos.


Mönstrade klänningar




Just nu är jag en stor anhängare av mönstrade klänningar och dessa tre ovan skulle gärna få flytta hem till mig. Det svåra är att få tag på en som inte är allt för dyr. Den nedersta påminner lite om Balenciaga goes Alexander McQueen undra var den kommer ifrån?

Bilder: Afashiontale x2 och Emmasmode

Vardagslyx


Gillar denna lykta mycket och skulle vilja få tag på något liknande till mitt hem. Nu när det är så mörkt ute så behövs det lyktor och värmeljus i hemmet för att göra det lite mysigare.

Fyrtal


Fyra snygga väskor från Asos och Zara. Själv har jag klickat hem den översta till vänster.

Ashes


Apropå färger så tycker jag puderfärger eller puderskalor är trevliga nu till hösten och vintern.

Bilder: Hanneli, Sartorialist

Röd tråd


Mera rött i form av denna trevliga kappa från Zara.

Röda detaljer







Rött är sött! ...eller kanske ordet hett beskriver bilderna ovan bättre. Jag tycker att färgen trivs alldra bäst ihop med grått, svart och beiget, precis som donnorna här uppe visar.

LOve those 70's jeans





Jag kan tänka mig att gå i 70-tals jeansen hela hösten :) Tillsammans med bruna toner får du en fullträff.

Bilder: Anywho, ModemedMarcella, Avenymamman och Sthlmstreetstyle

Detaljspaning





Modeveckorna i New York, London, Milano och Paris är över för den här gången. För oss som inte var på plats finns det massor med inspiration från de gångna modeveckorna på olika streetstylebloggar.

Bilder: Style.com


RSS 2.0