Sthlm modevecka


Och så här snygg var Angelica Blick under dag 2 av Stockholms modevecka.
Bild: AngelicaBlick
 

Sthlms modevecka


Stockholms modevecka inför vår/sommar 2013 startade i måndags och då var Sania så här snyggt dressad i militärbyxor.
 
Bild: SaniaClaus

Veckans

Veckans bild består av de perfekta stövlarna, en vit spetsdröm, en beige skinnjacka och LV väska. Tycker att LV väskan är riktigt fin ihop med denna kombination.
 
Bild: StockholmsStreetStyle

Tre fina ting

Tre fina ting jag gillar den här veckan är ett par örhängen, ombrefärgat hår och en höstkappa.
 
Bilder: Asos, okänd och Zara

Guldknappen

Guldknappen gick av stapeln i fredags vilket är ett tillfälle för Sveriges modeelit att klä upp sig. Jag brukar roa mig med att spana in gästernas festoutfits och kröna galans best klädda. Den här året tycker jag att klädsen på de flesta av festdeltagarna var godkänd, med få deltagare som verkligen inspirerade. Ett undantag var Columbine som visar var skåpet skall stå och tar därför hem titeln bäst klädda, älskar slitsen, materialet på klänningen och mockavästen till. Jag gillar uppenbart även mycket vitt och Donya Mohammeds klänning skulle jag gärna äga, även den med slits. Emma Wiklund var snygg i en klassisk vit dräkt, Linda Sundblad är oftast stilsäker i hennes guldsvarta klänning  Angelica Blick var näst bäst klädd och jag avgudar denna klänning, dock har hon haft den förr vilket drar ner betydet lite.
 
Bilder: ColumbineSmille och DamernasVärld
 

Vem bar den bäst?

Den hät veckan står pojkvänsjeansen i fokus! Min favorit är mittenbilden och det var accessoarerna som avgjorde det, de beiga skorna, det bruna skärpet, Balenciagan och den aprikosa jackan.
 
Bilder: Anouska, FashionVibe och EatSleepWear

Hälsohösten

 
Det känns som om många bloggare blivit tränings eller hälsobloggar på senare tid eller så är det jag som blivit mer intresserad av träning. Ebba har delat med sig av sina hälsosamma tips här och de liknar till stor delmina tankar om träning och hälsa att äta nyttigare och att träna för att må bra. För min del startar höstschemat på gymet den här veckan. Något som jag fastnat för är Zumba som jag gått på två gånger i veckan i snart ett år. Jag har tänkt öka antalet pass till hösten där jag på måndag skall jag testa en balettworkout. Håller tummarna att det är något för mig.
 
Bilder: WeightlossAllwomenstalk via Pinterest

Veckans

Veckans bild går i svart.
 
Bild: StockholmStreetStyle

Asymmetri

I sommar har asymmetriska kjolar (och klänningar) varit populära. Den här varianten är kortare fram och längre bak och alla tre tjejernas stilar är grymma. Bilden i mitten är min favorit då jag gillar kontrasten av mjukt och hårt.
 
Bilder:CheyenneMeetsChannel, ByFanny och SofiFahrman
 

Stilsäkert

Snacka om stilsäkert barn. Skulle kunna kopiera stilen rakt av.
 
Bild: WitcheryKids

Kedjat

1. Ett DIY-projekt regniga sommardagar.
2, 4. Favoritskärpet på fin rea.
3. Clutch som andas A. Wang.
 
Bilder: 5InchAndUp, Mango, Nelly och Mango

Ikea 2013

2013 års Ikeakatalog släpps den 20 augusti, men redan finns några bilder att ta del av. Mina favoriter går i vitt och svart.
 
Bilder: Ikea

Veckans

Det gäller att passa på att bära bara ben så länge det går. Du får stilen genom att välja rätt modell och material på shortsen samt att matcha plagget med en mer uppklädd och ledig look.
 
Bild: SincerelyJules

Turkos

Sommaren coolaste nagellack går i turkost och matchas snyggast med guld och turkoser.
 
Bild: Saboskirt

Elizabeth & James

Så här skulle jag kunna gå klädd varje dag!
 
Bilder: ElizabethAndJames

Fler militärjackor

Ytterligare exempel på varför jag kommer satsa på en militärjacka i höst.
 
Bilder: Lizmcleish och TommyTon

Pretty in Pink

Ett DIY projekt att roa sig med är att köpa rosa hårfärg som går att schampoonera bort.
 
Bild: PastelLooks

Vem bar det bäst?

Blommiga byxor har burits frekvent av fashionistas i vår/sommar och mönstrade byxor fortsätter vara trendigt även i höst. Jag skulle matcha dem med en rockig, klassisk eller en minimalistisk stil och den modige adderar ytterligare ett mönstrat plagg.
 
Jag skulle kopiera alla tre outfitsen rakt av, men om jag måste välja en så "vinner" första bilden.
 
Bilder: FatedToBeHatedStyleSight och AndyHeart

Miley Cyrus

En tjej som fått grym stil den sista tiden är Miley Cyrus. Det som behövs för att härma stilen är en mönstrad klänning, ett par Converse samt ett par solbrillor till. Här om dagen skrev Aftonbladet en artikel om att Miley bantat ner sig och att hon är en dålig förebild för unga tjejer. Visst är Miley smal, men kom igen för mig ser hon betydligt sundare ut än större delen av kändisarna i Hollywood.

Höstens trendplagg

Ett av höstens trendplagg är denna skinnjacka från Isabel Marant. Höstens skinnjackan är både längre och rymligare än tidigare säsongers. Jag kommer spana efter en liknande från någon av budgettkedjorna.

Inspo

Veckans inspo består bla. av en sommarklänning med en jeansskjota över.
 
Bild: MrNewton

Hängselbyxan

Sedan jag gick på mellanstadiet har jag haft en förälskelse i hängselbyxan. Äger dock inget par eftersom de är otroligt svårburna och då de lätt kan få en att se ut som en förvuxen bäbis. De här tre tjejerna visar motsatsen dock och tar mig in i provhytten för att prova ett par.
 
Bilder: via LoveMore, ManRepeller och AmericanApparel

Höst 2012

Något jag kommer satsa på till hösten är en militärjacka.
 
Bild: StyleScrapbook

RSS 2.0