Mer stjärnor


Stjärnmönster på tre olika sätt. Min favorit är mönstret i första bilden. Förestem är det fullt upp just nu därav den dåliga bloggningen, men jag skall försöka skärpa mig. Kram

Bilder: WhoWhatWear?, ? och StockholmStreet

The big apple


Staden som aldrig sover kommer inom en snar framtid få ett besök. Converse, under från Victorias Secret, hårprodukter från Kerastase och dessa ringar från Catbird kommer definitivt få sig ett besök. Om ni sitter på några tips om saker att upptäcka, shoppa, äta i NY så får ni gärna dela med er.

Bilder: Converse, VictoriasSecret och Catbird

Zara evning


Kanske skall ta en sväng förbi Zara snart. Fullkommligt älskar klänningen i mitten.

Bilder: Zara 

Detaljer jag gillar


Ett vintage skärp.
Skor från Theyskens Thery.
Fotlänk från Mirit Weinstock.
Armband från Topshop.

Bilder: StyleByKling, FashionToast, OracleFox och SofisSnapshots

Saker som inspirerar



Varje år vid den här tiden vill jag dekorera om hela hemmet. Just nu står renskinn och renhorn högt upp på listan tillsammans med  transparent glas och metalldetaljer. Levande ljus täcker stora delar av lägenheten och drömmen om en eldstad.

Bilder: SaniaClaus och Åhlens

Veckans


Veckans inspiration andas 70-tal. Det bästa med stilen är att plaggen redan finns i mångas basgarderob t.ex. ett par stövlar, jeansen, en stickad tröja, en sjal och en hatt.

Bild: MrNewton

Plagg med klös i




Något som jag inte kommenterat förr är dessa plagg med klös i. Modehuset Givenchy står för inspirationen och ger attityd till en annars helsvart outfit.

Bilder: WayneTippets, TheHautePersuit och StockholmStreetStyle

Fancy pants


Just nu är jag lite avundsjuk på Columbines jeans från Isabell Marant.

Bild: Columbine

Versaci vs Jil Sander


Den här (övre) väskan från HMs samarbete med Vercaci tycker jag påminner lite om den här väskan (nedre) från Jil Sander.

I formen alltså! Bara att den nedre väskan ger mig ha-begär och den andre ger mig ingenting.

Bild: Vercaci-HM och JilSander

Vercaci för HM


Imorse släpptes HMs sammarbete med Vercaci. Det mesta är för pråligt för min smak, men dessa sjalar gillar jag. Slutsålda så klart på hemsidan.

Bilder: HM

HM Spring 2012



Våren 2012 ser ljus ut för HM. Den vita kjolen och den neongula klänningen är mina favoriter.

Bilder: DamernasVärld (HM)

Clutch


Den här clutchen var jag och fingrade på för flera månader sig och den finns fortfarande kvar i butik för den som köpsugen. Om jag skulle gå ut oftare skulle det garanterat bli ett köp, men läcker det är den.

Bilder: Zara, Zara, StockholmStreetStyle och Zara

Evil eye


Armband med Evil eye verkar ha blivit populära. Elins är helt klart finast, men kostar därefter. Dock går det att hitta billiga och bra alternativ på Etsy.

Bilder: ElinKling , SydneyevanKyssJohanna, CarolinesMode, ? och KyssJohanna

Veckans inspo


Lite kallt jag vet, men bilden var så himla fin så jag kunde inte låta bli. Ett par strumpbyxor och byt ut jeansjackan mot en i skinn så går det nästan att ha stilen nu.

Bild: StockholmStreetStyle

Bencuffs



Armcuffs har ju varit populära ett tag, men bencuffs har jag aldrig sett förr. Först gillade jag det, sen började jag tänka på fotbojor och vem vill frivilligt gå med fotbojor.

Bilder: Jak&Jil och SannaTranlöv

Tvåfärgade tröjor


Just nu ser jag tvåfärgade tröjor eller tröjor i flera material överallt.

Bilder: CarolinsMode och StyleByKling

Metallskärp


Tycker fortfarande att metallskärp är himla fint och nu har det kommit in en variant i guld och silver här. Klickade hem ett igår.

Bild: Stylestaker (via BecauseImAddicted)

Zara november


Zaras lookbook för november finns nu för beskådning och dessa är mina tre favoriter.

Bilder: Zara

Most Wanted v.45


Ibland önskar jag att mitt shoppingkonto inte skulle ha någon gräns då skulle dessa snyggingar fått komma hem till mig. Skor är  annars det plagg jag köpt flest av den här hösten.

Bild: NorthernLight

Metallic cap toe


Internet översköljs av cap toes i metall och jag gillar vad jag ser. Plus i kanten att de går att finna till ett rimligt pris.

Bilder: WhoWhatWear, EmmasMode och StyleByKling

The wild west


Jag tror att alla dessa bilder är tagna i NY där vilda västern verkar stå för inspirationen. Allt som behövs är en hatt och en stor sjal/poncho.

Bilder:VanessaJackman, MrNewton och TheSartorialist

Zara


Jag tog en sväng förbi Zara i helgen och hittade ingenting, men på hemsidan finns det hel del godingar bl.a. de här två klänningarna. Jag hade stylat dem med ett metallskärp runt midjan.

Bilder: Zara

Veckans inspiration


Veckans inspiration står vackra Hanneli för. Skorna och jackan, ja tack!

Bild: Vogue

Assymetrisk


När jag såg de första pressbilderna från Nowhere blev jag förtjust i "klänningen" med assymetrisk skärning som jag först trodde var en kjol. Nu har Zara fått in en kjol i liknande modell.

Bilder: Zara och Nelly

Fjäderörhängen


Jag har alltid gillat fjäderörhängen, tror minsann att jag köpte mitt första par när jag var femton år. Dessutom tycker jag om när designen leker med kontraster av mjukt och hårt. Så det inte så konstigt att jag gillar dessa fjäderörhängen.

Bilder:HouseOfHarlow, Cooee, Vintageonline, EricaWeiner och Vintageonline


Klänningar


Hade gärna haft på mig nåt liknande i kväll. Gillar uppenbarligen svarta och gråa enkla klänningar med någon detalj som sticker ut.

Bilder: Nelly

Din sko


De här skorna verkar vara på tapetern just nu.

Bild: DinSko

I see stars


Det var ett tag sen jag såg så många stjärnor. Då var det på klänningar, nu verkar blusen stå högt i kurs. Tror t.o.m att det var AmLul som gav mig inspiration att köpa en klänning sist.

Bilder: StyleByKling, Zara, AmLul och StockholmStreetStyle

Rihanna


Ikväll smäller det! Rihanna live på Globen. Det här är inte hennes bästa låt eller budskap, men visar lite av känslan som förhoppningsvis infinner sig ikväll.

Update: Konserten vart inställd vilket suger riktigt hårt just nu.

Origami


Jag är ju lite förtjust i origamivikning och därför är det inte så konstigt att dessa smycken faller mig i smaken.

Från: OrigamiJewellery


RSS 2.0