Williamsburg love


"Williamsburg is sort of like my lover, whereas London is more like my husband. I love my husband, and I'll always be with him, but Williamsburg is so exciting."


Anna dello Russos vårtips!



"SPRING has arrived!
 It's time to change season into your WARDROBE." Anna dello Russo ger tips hur man förnyar sin garderob inför våren. Läs mer här.

Bild: AnnadelloRusso


Inspiration



Lite måndagsinspiration.

Bilder: WayneTippets

Arm cuffs




Något som är populärt just nu är arm cuffs. Själv beställde jag hem ett från Asos som har många små godingar. Undrar bara om jag kommer ångra att jag inte beställde ett par.

Bilder: Anywho, Afashiontale och 5inchandup

Skinnjacka


Jajaja! Jag har äntligen plockat fram vårjackan och den är inte för kall.

Bild: Laredoute


Kontraster



Just nu suktar jag efter den perfekta koftan med skinndetajer på fickorna. Gillar kontrasterna mellan materialen. Orginalet kommer från Celine (Vem annars?), men ett alternativ är att knåda ihop en själv. Vilket jag tror att fina Trine gjort.

Bilder: Style.com och TrinesWardrobe

Statment


Har haft den här bilden i min inspirationmapp här på datorn i ett par dagar nu. Gissa om jag blev glad när jag gick in på Asos och hittade en likadan fast i en annan färg. Jag har tänkt bära den ihop med glada färgade naglar precis som på bilden.

Bild: 5inchandup

Kristaller



Det har vart lite dåligt med kristaller i bloggen på sista tiden, men suget finns fortfarande kvar.

Bilder: Constance, Afashiontale och Facehunter

Hype




De prickiga vida byxorna är för den här säsongens modeveckor vad den transparenta kjolen var för förra.

Bilder: Okänd, Sartorialist och WayneTippets

Rymd



Ett mönster jag dras till är de med rymdmotiv eller det skulle även kunna beskrivas som en konstnärs färgstänk. Hur som helst så gillas det starkt.

Bilder: Afashiontale och SannaTranlöv

Den där Celine





Den där Celine kan konsten att skapa vackra väskor.  Notera att den gula väskan nästan blir misshandlad av ägaren. Kan tänka mig att adoptera den vilken dag som helst ;). Observera även raden av Hermesarmband på bilden längst ner och ringen från YSL. <Inte det minsta avundsjuk>

Ett, två, tre




Det är väll ingen som missat att färg kommer stort i vår. De här tre donnorna visar hur vi kan matchar färger på ett snyggt sätt. Sandra bär två olika nyanser och visar att rosa och rött trivs ihop. Linnea har lyckats med det nästintill omöjliga att para ihop tre starka färger med varandra. En anledning till att hon lyckas med kombinationen är att hon bär dem tillsammans med en neutral bas. Basen kan bestå av svarta, vita, gråa eller beiga nyanser. Ida kör på en pudrig stil när hon matchar den isblå färgen med biega nyanser.

Bilder: TrinesWardrobe, VanessaJackman och TrinesWardrobe

Craving Lace






När jag är brun om bena precis som det skall va. När jag har nya fräknar och prickigt sommarskinn. När sommaren är min vill jag klä mig i spets från topp till tå.

Bilder: Frepeople, Songofstyle, Glamourai, Fashiontoast och Shoppingandfashion

Clutch



Färgglada clutchar från Jil Sander och Hermes. Det kommer nog inte dröja allt för länge innan dessa duker upp under armen på någon fashionistas. Min favorit är den turkosa från Jil Sander.

Bilder: Fashionflash och Hermes

Mönstrat



Hur snyggt är det inte med mönstrade byxor? Supersnyggt! Garanterat något att sätta tänderna i för den modiga.

Bilder: Sthlmstreet och Columbine

Shoppat


Var en sväng på stan idag och det här är vad jag kom hem med. Zara har sjukt fina kläder just nu. Var även förbi HM och provade den fina kjolen, men den satt inge bra på mig. Eller rättare sagt jag kände mig som en liten tant. En multifärgad klänning som synts en hel del i pressen fanns äntligen inne. En hel del färg i butikerna just nu, även om jag trodde att det skulle finnas ännu mera.

Bilder: Faddishness

Metallringar




Dries van Noten satte trenden, vilket gav eko bland modebloggarna att trä metallringar i håret. Så fint!

Bilder: Style.com, FridaFahrman och Anywho.

Färgglatt


Dåligt bloggande, men skolan tar nästan all min tid då jag skrev tenta igår och sitter med en rapport idag. Shoppingnerven rycker i mig mer än någonsin och jag skulle mer än gärna byta ut plugget mot lite shopping just nu. Helst skall en helt ny vårgarderob fyllas upp med nya färgglada plagg. Skulle gärna vilja kopiera hela outfiten i mitt rakt av. Skall se om jag får tid i helgen. XO

Bild: Trineswardrobe

Färgmatchning





En av vårens heta trender är kläder i färg. Jag har tidigare berättat om de färger som jag tänker satsa på i vår. Vi lite fegare satsar på ett färggrant plagg i taget medans de lite modigare tar tag i det svåra uppdraget att matcha flera färger på samma gång. Här har ni lite inspiration bl.a. hämtade från de gångna modeveckorna i New York, London, Milano och Paris. Personligen tycker jag att de tre översta bilderna kunde sparat lite på krutet och satsat på en neutral väska. Så hur matchar vi färger med varandra? Matcha med andra knalliga färger eller välj en dov färg till som tjejen längst ner gjort. Ställ dig framför spegeln och prova, prova, prova vad som fungerar för dig.

Bilder: Style.com, Afashiontale, Columbine och WayneTippets

Snedskärningar



Om jag skulle gå på partaj idag skulle jag gärna haft på mig något liknande. Istället blir det en lugn kväll tillsammans med några vänner för att se vem som tar hem det i schlagern. Nicole Richie bar denna klänning från Halston för två veckor sedan i samband med Oscarskalasen och Fridas blåa alternativ går att klicka hem från Anarchystreet.

Bilder: Google? och FyndigtbyFrida

Broscher


I senaste avsnittet Stylisterna ger Sofi rådet hur man kan piffa upp en kavaj genom att sätta en brosch på kavajslaget. Men varför spara när man kan slösa ;)

Bild: EmmaAlvin

Vårens färgskala



Vårens färgskala vars nyanser jag kommer fylla min vårgarderob med.

Bilder: Anywho och Afashiontale

Multicolor



Färggranna skor tycker jag är riktigt fint. Jag hade klickat hem de längst ner från Nelly om de inte vore i fuskmocka. Har lovat mig själv att endast köpa skor i äkta skinn eftersom de både håller sig snygga längre och är betydligt bekvämare. Än så länge har jag hållt det löftet.

Hästar




Djurmönstrat och då menar jag inte leopard syns som mönster på en del kläder. Främst är det svalor, hundar och som i det här fallet hästar vi ser.

Bilder: Glamourai, Asos och Abuffalostance

Skjortklänningen



Två olika varianter av skjortklänningen, en med volym och min personliga favorit den minimalistiska. Gillas!

Bilder: Streetfsn

Tote





Celine har helt klart lyckats göra de mest eftertraktade väskorna den här våren.

Bilder: Vogue, FashionSquad och Style.com x2

Färgkombo



I höstas och vintras hade jag abstinens efter denna färgkombination. Kombinationen är fortfarande fin trots att färger av vitt eller knalliga nyanser till stor del tagit över min besatthet. Frida visar här hur svart och rött fortfarande kan matchas med bravur.

Bilder: FridaFahrman

AA Clutch




Nej, detta är inte en Celine utan en clutch från Amarican Apparel. Lika fin, men betydligt billigare. Det gillas.

Bilder: Fashionsquad

Beiga höjder




Ett par beiga pumps saknas i min skosamling. Dessa från Topshop (längst ner) platsar mina kriterium och får gärna bli ett substitut för de icke existerande paren här hemma från YSL eller Louboutin.

Bilder: MTV, Anywho och Therez

Svart + blått



Gillar kombinationen av svart och blått.

Bilder: Elle och Streetfsn

Vita drömmar


Stefani från Anywho visar hur den vita trenden skall bäras. Vitt från topp till tå! Det vita skall dominera, men släng gärna in en annan färg som detalj. Stefani bär den vita trenden tillsammans med beiga accenter.

Bild: VanessaJackman

Can't get you out of my head








Love, love, love denna clutch. Taylor Tomasi och hennes blåa Celine blir flitigt fotade under modeveckorna som just nu är i Paris. Jag skulle vara en väldigt lycklig tjej om jag hade en under armen.

Bilder: Streetfsn, HBZ, MrNewton, HBZ, Streetfsn, Textilglobal och Style.com


Fjädrar



Vill leka indian när jag ser dessa bilder.

Bilder: Facehunter och Colorelle

Budget vs lyx




För oss som är ute efter en väskpåse från Jil Sander, men inte önskar lägga 113 så kommer det dyka upp budgetalternativ på HM inom en snar framtid.

Bilder: FashionSquad och HM

Baseballjackan



Jag är mer intresserad av en bombarjacka än en baseballjacka den här våren. Dock är denna jacka nästan exakt i modellen som en jag sökte utan resultat för flera år sedan. Fast jag önskade mig en drake istället för en fisk på ryggen. Om jag hade haft en liknande jacka idag hade jag matchat den exakt som tjejen på bilden med de utsvängda byxorna, solglasögonen och handskarna till.

Bilder: MrNewton och GaranceDore

Hemma hos Kling



Om ni som jag är nyfiken över hur det kan se ut hemma hos en fashionista så borde ni kika in här.

Bilder: Mixr

Draperat






1:a mars betyder förhoppningsvis att jag snart kan hänga in "vinteroverallen" i garderoben för att istället bära tunnare kläder och bara ben. I vår kan den draperade kjolen piffa upp en annars enkel klädsel.

Bilder: BecauseImAddicted, NathalieOfDuty, StyleByKling, Anywho och Afashiontale.

RSS 2.0